Starta en restaurang

Pinchos – Restaurangen med app

Vill du besöka en restaurang som skiljer sig från alla andra? Då kan Pinchos vara värt ett besök. Den här restaurangkedjan är relativt ny i Sverige och erbjuder mindre tapasrätter till mycket förmånliga priser. Det är dock inte priserna eller maträtterna i sig som får människor att strömma till restaurangen och boka upp varje bord inför helgerna. Det är något väldigt unikt med restaurangens tema. Istället för att komma in i en vanlig lokal där en kypare visar dig till bordet stiger du in i en alldeles magisk cirkus och naturligtvis är det du som är gästen. Både väggar, bord, dekorationer och tak är som tagna från en riktig cirkusmanege och personalen på plats är klädda efter tema.

[IMAGE=cQyga9fBgYF3.jpg]

Visst är temat väldigt härligt hos Pinchos, men det finns ytterligare en sak som gör att restaurangen sticker ut ur mängden.

Välj, beställ och betala med app

Pinchos är en helt kontantfri restaurang, men en sådan har du säkert hört talas om förut. Det du däremot kanske inte visste är att du som kund kommer att använda dig av en app för att välja mat från menyn, lägga din beställning och även betala för din mat. Det här systemet gör att kunderna får en mycket snabbare service. Det enda som krävs är att du själv ställer dig upp för att hämta ut din dryck eller drink, samt din mat när den är klar. I appen får du en notis så fort din beställning är redo att hämtas ut.

Perfekt för alla tillfällen

Det finns alltid något som är värt att fira och vad är då bättre än att besöka Pinchos. Hit kan du gå efter en lyckad affär med nabo.se eller efter att du har skrivit på det där bostadskontraktet. Nabo hjälper bostadsrättsföreningar med fastighetsförvaltning, men naturligtvis finns det många andra saker att fira som inte är relaterat till bostäder. Du kanske vill fira en födelsedag, bröllopsdag eller bara gå ut och äta gott. Hos Pinchos är alla välkomna och restaurangen passar utmärkt även för mindre barn.

Betala med appen – få gratis tapas

För den som tycker det är svårt att betala med appen kan man naturligtvis även betala hos personalen. Det finns dock en fördel med att betala med appen. För varje 300 poäng som du samlar på dig har du nämligen rätt till en gratis tapas. Om du vill kan du spara dessa poäng och sedan gå och äta helt kostnadsfritt om du har sparat ihop tillräckligt mycket poäng. Du väljer själv om du vill nyttja dina poäng efter en måltid eller om du vill spara dessa till senare. Poängen kan dock enbart användas och sparas in med hjälp av maträtterna. Inga poäng gäller alltså för drinkar.

Kommentarer inaktiverade för Pinchos – Restaurangen med app
ashe