Starta en restaurang

4 tips inför middagsdejten på restaurang

Nervös inför middagsdejten på restaurang? Det behöver du inte vara. För säkerhets skull kan du ladda självförtroendet genom att ta del av följande dejtingtips – läs här!

1. Välj restaurang utifrån intressen

Oavsett om det är er första, andra eller tredje dejt är det viktigt att välja restaurang med omsorg, det vill säga utifrån era intressen. För många är nätdejting ett perfekt sätt att lära känna varandra, så ta tillfället i akt att fråga din dejt vilken typ av middagsdejt hen vill ha. Lyhördhet är en mycket uppskattad egenskap!

2. Kolla upp menyn i förväg

Det är nervöst som det är att gå på middagsdejt. Varför då krångla med en helt ny meny i stundens hetta? Nej, förbered dejten genom att kolla upp menyn i förväg.

3. Tänk ut frågor och samtalsämnen

Ett naturligt samtal innehåller pauser. Bli därför inte nervös ifall tystnad skulle uppstå medan ni äter eller låter intrycken sjunka in. Det skadar dock aldrig att ha tänkt ut frågor och samtalsämnen som säger något viktigt om dig och som inte minst hjälper dig att lära känna personen du har framför dig.

4. Klä dig snyggt men bekvämt

Om du tar på dig kläder du kommer känna dig obekväm i efter att ni ätit kvittar det hur snygga plaggen är – du kommer ändå inte känna dig attraktiv. Klä dig därför stilfullt bekvämt så att du inger ett läckert intryck men slipper skruva besvärat på dig för att det trycker över buken.

Kommentarer inaktiverade för 4 tips inför middagsdejten på restaurang
ashe